Ден на занаятите организират днес в Central Mall Pleven!

08.09.2015 8:28

ЗА ВСИЧКИ ВАС ДЕЦА, МАЙКИ И ТАТКОВЦИ ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ ДЕН НА ЗАНАЯТИТЕ В Central Mall Pleven – Истинския Мол на Плевен – само днес – 8.09.2015 г. – от 18:00 часа след работа

IMG_3430 (1)

Централ Мол Плевен Ви подарява безплатен ден на занаятите за Вашите деца и цялото семейство. Да намериш занаят е да намериш поминък. Днес чирак – утре майстор.

От консултантската компания, отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че няма възрастови ограничения и всички малки и пораснали деца интересуващи се от занаятчийство и изкуство са добре дошли в мола на пл. “Свобода” 25 само този вторник – 08.09.2015г. от 18:00 часа на Ден на Занаятите в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен.

За най-добрите и изявени занаятчии ще има и много подаръци и награди от детски магазини Natali Kids, Haribo & Sugarland. Ела, забавлявай се и спечели!

Децата ще могат да избират от участие измежду няколко занаята:

– Изработка на кукли – с ментор Мая Ананиева – Арт школа “Колорит”, гр. Плевен. Арт школа „Колорит” – Плевен вече 22 години ярко представя таланта на българските деца в областта на изобразителното изкуство. Децата от школата и тяхната ръководителка са носители на повече от 2500 престижни награди.

– Грънчарство, изработка на глинени съдове и фигурки от глина – с ментор – Вяра Савова – детска школа по грънчарство – Вяра Савова – гр. Плевен. Вяра Савова има две самостоятелни изложби в гр. Плевен и две участия в изложби в Германия и Русия. Нейни творби са притежание на частни колекции в България, Германия, САЩ, Испания, Русия, Италия. Позната още като най-добрия майстор по грънчарство в гр. Плевен.

– Изработване пано на мола от изключително интересната техника – работа с вълна – ментор – Миглена Льонг – работа с вълна (така нареченото плъстене) , в което децата ще изработят пано на мола по изключително интересната традиционна българска техника – работа с вълна. Миглена Льонг изучава приложно изкуство в Унгария, където е усвоява тънкостите на декупажната техника. Плъстенето е един от древните традиционни Български занаяти, който е доста запленителен със своето изработване на текстилни изделия, като килими, дрехи, куклии още много други от непредена вълна – плъсти и датира от най-дълбока древност. Тъй като за него не са необходими специални пособия и инструменти, то е лесно за изработка и достъпно дори в домашни условия.

Много забавления и игри. Грънчарство. Художествени занаяти – българско национално творчество. Гостуващи местни школи по занаяти. Много подаръци от детските магазини в Централ Мол Плевен – Малкото бижу на Плевен – за най-добрите от Вас, лакомства и награди за най-добрите занаятчии на града от любимите Ви бонбони Harribo и Sugarland.

Само по време на събитието ще Ви очакват и специални промоции и отстъпки за всички деца и техните родители в Coffee Point Central Mall Pleven и Gelati Central Mall Pleven! Не забравяйте да ги посетите и да се възползвате от специалните отстъпки и промоции в деня.

KEEP CALM PLEVEN (2)

Местата са ограничени. Може да заявите участието си предварително на телефон 0885 675 605, на e-mail: [email protected] или на място половин час преди старта на събитието. Вход свободен!

Подарък за всяко дете! Само този вторник – 8.09.2015 г. – от 18:00 часа!

Защото да си в центъра на събитията има значение!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: