ГЕРБ се регистрираха първи за местните избори в Плевен

07.09.2015 11:26

gerb oik

ПП ГЕРБ – Плевен подаде днес първа документи за регистрация на партията за участие в местните избори за кмет на община, кметове на населени места и общински съветници. Тази сутрин в 10 часа общинският лидер на партията Мартин Митев заедно с депутата Владислав Николов и общински съветници, влязоха в Общинската избирателна комисия /ОИК/.

„Не случайно се регистрирахме първи в Плевенска община. Ние сме отговорна партия, ще регистрираме отговорни и достойни хора, които ще работят за решаване проблемите на Плевен и общината”, заяви депутатът Владислав Николов. „В момента, продължи той, Плевен може да се гордее с един хубав площад, че е единственият град в България с нови тролеи, имаме вече почти завършено ново депо. Работим активно по европейските програми и ще продъжим в тази посока”. Николов заяви, че ГЕРБ ще води позитивна предизборна кампания като ще разчита най-вече на срещи с избирателите по места.

gerb 2

„На по-късен етап предстои поименната регистрация на кандидатите за кмет на Община Плевен, общински съветници и кметове на населени места”, уточни Мартин Митев. Той припомни, че само в две населени места в общината – Буковлък и Опанец от ГЕРБ няма да издигнат свои кандидати за кметове, там ще подкрепят независими кандидатури. Във всички останали населени места ще имат свои кандидати в местния вот.

„Това, че днес първи се регистрирахме в ОИК е един символичен акт, с който даваме заявка, че за пореден път ще сме първи на местните избори в община Плевен. Вярваме, че жителите на общината са убедени от 4-годишния ни мандат, че ние знаем, можем и живеем с проблемите на хората”, каза още Мартин Митев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: