Пиян хулиган се съблече гол пред полицаи, плаши ги с уволнение

04.09.2015 14:30

police beleznici1

Задържане за срок от три денонощия в ОД на МВР-Плевен е наложил Районният съд в Никопол за хулиган, който обиждал полицаи и се съблякъл гол пред тях.

Екшънът се е разиграл на 31 август т.г. Същия ден на гости на мъжа с инициали О.Ц., който живеел при родителите си, дошла пълнолетната му дъщеря от първия брак. Свидетел на визитата станала жената, с която той живеел на семейни начала и след като момичето си заминало му вдигнала скандал.

В следствие на това О.Ц. се почерпил с алкохол, „което го довело до състояние, намалило задръжките му”, се посочва в материалите по делото. Той взел кол и под влиянието на алкохола и обзелия го яд счупил намиращата се в близост до къщата дървена маса и смачкал цинкова кофа.

За действията на нарушителя била сигнализирана полицията от кмета на селото. На място пристигнали полицейски служители и поискали от развилнелия се мъж да представи личната си карта. Установили също, че нарушителят лъха на алкохол и в следствие на това движенията му били трудно контролируеми. Личната карта на мъжа била представена от жената, с която живеел на съпружески начала.

О.Ц. се държал грубо с полицейските служители като им заявил – „Ще ви изям ***!“ запрашвал ги, че ще ги уволни, тъй като имал връзки с генерали от МВР и бил командос. След като бил поканен да отиде до патрулния автомобил, нарушителят излязъл на улицата и си свалил панталоните, като останал чисто гол и заявил, че това е пистолетът му. Освен полицаите свидетели на случката станали и родителите на мъжа.

Все пак полицаите успели да усмирят О.Ц., вкарали го патрулния автомобил с белезници и го отвели в РУП-Никопол.

Извършен му е медицински преглед и е задържан за 24 часа, в последствие му е бил съставен акт.

В решението си магистратите посочват, че наложеното наказание – задържане за 3 денонощия в ОД на МВР-Плевен би подействало възпитателно и предупредително на нарушителя.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: