СДС представи в Плевен конкурса за есе „25 години по сините стъпки“

25.08.2015 12:59

25.08.sds

Конкурсът за есе, с който СДС предизвиква младите хора в България, на тема „СДС – 25 години по сините стъпки. Демократичната промяна и дясната перспектива пред Република България“, бе представен днес в пресклуба на БТА в Плевен. Повече за инициативата споделиха Цветан Мичев – председател на младежкото СДС в Плевен, Стоян Янев – зам.-председател на СДС – Русе и Милан Николов – организационен секретар на СДС – Русе.
Плевен е поредният град, в който бе представено „пътуващото“ есе след Бургас, Варна и Русе. Участие в конкурса могат да вземат младежи до 29-годишна възраст, с интереси към политиката и желание да изразят своите идеи и виждане за днешните политически процеси и за възможностите и предизвикателствата пред тях да участват, чрез партия като СДС, в управлението на страната ни. Петчленно жури, с председател лидерът на СДС Божидар Лукарски, ще определи наградените текстове. Есето трябва да е до 3 машинописни страници.
Участниците могат да изпращат своите на творби на Фейсбук страницата на инициативата – МСДС – „По сините стъпки“ – https://www.facebook.com/msdssofia и на e-mail: [email protected]. Крайният срок е 15 септември.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: