Червен бряг празнува с Бобан Здравкович, Криско и Джина Стоева

21.08.2015 11:38

21.08.panair

Община Червен бряг кани жителите и гостите на града да се включат в мероприятията по повод червенобрежкия панаир, който ще се проведе от 4 до 6 септември. Инициативите започват на 4 септември, петък, в 17.30 ч. с откриване на изложба-живопис на Искра Пенчева, която ще бъде представена в НЧ „Светлина“. Половин час по-късно в храм „Софроний Врачански“ ще бъде отслужен тържествен водосвет, а в 18.30 ч. в Градската градина ще бъде открита фотоизложба „Ние опознаваме биоразнообразието“, представена от Регионален бизнес център – Плевен. Официалното откриване на червенобрежкия панаир ще е в 20.30 ч. на централния площад с празничен концерт на Танцова формация „Плевен“, Криско и пъстра заря.
На следващия ден – 5 септември, проявите започват в 10.30 ч. пак на площада с детски спектакъл с участието на Росица Кирилова и Ники Априлов. От 15 ч. е предвидено състезание с велосипеди за деца от 8 до 12 години, а в афиша за панаирните дни е включен и футболният двубой между местния „Партизан“ и ФК „Павликени“, който ще се играе от 17 ч. От 17.30 ч. на площада ще има Шоу на колела, а от 20.30 ч. за червенобрежани ще пее легендата на сръбската музика Бобан Здравкович.
В събота от 10.30 ч. по случай Съединението на Княжество България и Източна Румелия ще бъдат поднесени цветя пред паметника в градския парк, а от 11 ч. концерт на площада ще изнесе Джина Стоева.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: