Организират кастинг за таланти в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен

20.08.2015 8:31

Само тази събота 22.08.2015г. от 17:30 часа, след работа, в мола на площад “Свобода” 25 ще се проведе кастинг за деца таланти и ще се търси най-талантливото дете на Плевен

IMG_3430

От консултантската компания, отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че кастингът има за цел да поощри и развие талантите на децата на Плевен и е предназначен за забавление на цялото семейство.

Central Mall Pleven – истинският мол на Плевен ще търси най-талантливото дете в две възрастови групи 2 до 12 години – група деца и между 13 до 20 години – тийнейджъри. Жури ще бъде публиката.

Децата Ви ще могат да покажат своя голям талант пред целия град на сцената в Централ Мол Плевен и да спечелят много лакомства и награди от Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен и детски магазини Natali Kids, Disney Mania, Haribo & Sugarland.

От Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен съобщиха още:
Търси се най-талантливото дете на град Плевен! Елате с цялото семейство на детския ни кастинг за таланти само тази събота 22.08.2015г. от 17:30 часа, забавлявайте се и спечелете!

ПОДАРЪК ЗА ВСЯКО ДЕТE!

МЕСТАТА СА ОГРАНИЧЕНИ. МОЖЕ ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ И ЗАЯВИТЕ СВОЕТО УЧАСТИЕ НА ТЕЛЕФОН 0885 675 605 ИЛИ НА ИМЕЙЛ [email protected], ИЛИ НА МЯСТО ПОЛОВИН ЧАС ПРЕДИ СЪБИТИЕТО!

KEEP CALM PLEVEN (1)

Вход Свободен!

Защото да си в центъра има значение!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: