Изтанцувай лятото с горещи ритми в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен

17.08.2015 8:20

Central Mall Pleven – Истинският мол на Плевен организира лятна латино фиеста само тази сряда 19.08.2015г. от 18:00 часа след работа в мола на площад “Свобода” 25

zmpl

Лятна латино фиеста за малки и големи ще се проведе в Central Mall Pleven – Малкото Бижу на Плевен само тази сряда след работа – 19.08.2015г. от 18:00 часа с професионалните латино танцьори от Академия за Латино Танци “Street Salseros”.

От консултантската компания отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че школата за латино танци ще е подарък от Central Mall Pleven за неговите гости и ще бъде напълно безплатна, а местата са ограничени. Професионалните екипи на “Street Salseros” ще направят безплатен урок по латино танци в две групи – деца от 2 до 16 години и възрастни от 16 до 101 години.

Салса, меренге, бомба и още много горещи изненади ще очакват Вас, Вашите деца и цялото семейство само тази сряда след работа в мола на пл. “Свобода” 25 – Central Mall Pleven – Истинския мол на Плевен!

15.03.salsa_

Ще се проведе и надиграване в горещи стъпки, а за най-добрите от Вас ще има и големи подаръци и награди от любимите Ви магазини в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен!

Подарък за всяко дете от бонбони Harribo & Sugarland!

Местата са ограничени. Всички желаещи да участват могат да заявят предварително своето участие на телефон: 0885 675 605, на e-mail: [email protected] или на място половин час преди събитието.

Вход свободен!

Защото да си в центъра на събитията има значение!
Снимки – архив Плевен за Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: