Central Mall Pleven провежда благотворителен VIP Cocktail в помощ на дом за деца “Детелина”

11.08.2015 9:07

Само този петък от 18:30 часа па партер в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен ще се проведе VIP Cocktail и картинна изложба в помощ на децата от дом за деца “Детелина”

VIP

VIP Cocktail с подбрани специални гости от града ще се проведе този петък от 18:30 часа в Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен пред магазини Avenue, Benetton & Kensol на ниво партер.

Ще има картинна изложба на изявени плевенски автори, както и специална първа публична изложба на творбите на малките художници на мола и техните картини.Картините на малките големи таланти на Плевен ще могат да бъдат закупени на символична стойност от гостите по време на коктейла.

Средствата от продадените картини Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен ще дари за благотворителна кауза в помощ на дом за деца “Детелина”, гр. Плевен. Всеки специален гост на коктейла ще има възможност при желание да направи нещо истинско добро за малките деца на Плевен от дом “Детелина” и бъдещето на града.

Специални гости на събитието са:

● Младежки клуб Ротари гр. Плевен (Ротаракт Плевен).
● Росица Пенева – собственик на магазин за козметика Avenue.
● Мадлен Иванова – Miss Summer International – Best Body 2015, от гр. Плевен.
● Албена Дамянова – управител на фитнес-център “Атлетико”, гр. Плевен.

и много други изявени личности на града.

Специален партньор на Central Mall Pleven в това събитие са ресторант ”Етно”, ресторант “Кошарите” – парк „Кайлъка“, вина Черноморско злато Поморие.

VIP COCKTAIL CMP 2.

“Ще се радваме да обединим истински добрите хора в града около една кауза – бъдещето на гр. Плевен, децата на града. Защото Central Mall Pleven – истинския мол на Плевен мисли за бъдещето на своя град!”, сподели Елица Стоименова, управляващ партньор на фирма Arva Consulting, отговаряща отскоро за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: