Конкурс за детска рисунка обявяват от Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен

07.08.2015 17:13

Само този вторник 11.08.2015г. от 18:30 часа след работа в мола на площад “Свобода” 25 ще се проведе конкурс за детска рисунка на тема “Нарисувай Мола”

1 (1)

От консултантската компания отговаряща за маркетинг и лизинг мениджмънта на проекта – Arva Consulting, съобщиха, че Конкурсът има за цел да провокира и развие освен творческите таланти на децата на Плевен, и да разгърне тяхната фантазия. Ще е под мотото “Представи си мола” само в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен, и е за всички, които обичат да рисуват. Всеки участник ще може да нарисува Central Mall Pleven – Малкото бижу на Плевен, така както той си го представя.

Участниците ще са разделени на две възрастови групи от 2 и 13 години (група деца) и между 13 и 20 години ( група тийнейджъри). Жури ще бъде публиката, а най-добрите творби ще бъдат изложени на изложба в мола – “Стената на децата”.

За най-добрите художници с най-богато въображение ще има и големи подаръци и награди от любимите Ви детски магазини в Централ Мол Плевен – Малкото бижу на Плевен, както и подарък за всяко дете от бонбони Harribo & Sugarland в Central Mall Pleven – Истинският Мол на Плевен.

Може да се запишете и заявите предварително своето участие на телефон: 0885 675 605, на e-mail: [email protected] или на място половин час преди събитието

KEEP CALM PLEVEN
Вход Свободен!
Защото да си в центъра на събитията има значение!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: