Кметът проф. Димитър Стойков връчи купата на футболния турнир „Коиловци 2015”

03.08.2015 16:51

3.08.koilovci1

Кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, заместник-областният управител Красимир Иванов и кметовете на Клисура и Розино – Борис Спиров и Димитър Петров, бяха гости на футболния турнир „Коиловци`2015” в петъчната вечер. В надпреварата участваха отборите на ФК „Бойчинов” /ветерани/ и ФК „Бойчинов – Коиловци, ФК „Спартак” /ветерани” и ФК „Боримечка” – Клисура. За плевенския „Спартак” игра селекционерът на националния ни отбор по футбол Ивайло Петев, който показа завидна техника и спортна форма.

3.08.koilovci2
Първото място след равен мач с „Бойчинов” – Коиловци и последвала поредица от дузпи завоюваха ветераните на „Спартак” – Плевен. Купата беше връчена от проф. Стойков, който поздрави всички участници добрата игра. „Турнирът е една съхранена спортна традиция още от далечната 1974 г., достойна за пример на младите футболисти от общината и днес. Ние искаме да създадем приемственост между поколенията с този турнир като част от възраждането на футбола в общината, който беше натикан в ъгъла от фалшиви местни герои“ – каза проф. Стойков.
В крайното класиране домакините от „Бойчинов” са втори, а трети и четвърти – ФК „Боримечка” – Клисура, и ФК „Бойчинов” /ветерани/ – Коиловци.

3.08.koilovci3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: