Грандиозен старт на празниците в Левски по повод 70-годишния юбилей на града

16.07.2015 13:54

Кметът на Община Левски Любка Александрова откри YOUTH MUSIC FEST – ЛЕВСКИ 2015. С радост приветства всички за това ,че с таланта и ентусиазма на младите рокаджии , с помощта на продуцента Андрей Слабаков и съпругата му Ернестина Шинова – водеща на феста ,на всички , които обичат световната рок и поп музика в различните й стилове, град Левски ще бъде новата Каварна в сърцето на Северна България.

l2
”Добре дошли, и винаги сте добре дошли рокаджии. От Левски ще излезе младата , нова Каварна.. Вярвайте в това , мечтайте го и ще се случи. Радвам се и се надявам тази традиция да пребъде в град Левски…”
Група „IZIDA” с. Козар Белене откри рок феста с авторско парче и получи бурните аплодисменти на публиката. На рок концерта снощи и група „Stenli Stefanov’s Project” от град Левски зарадва почитателите на рока с авторски парчета и кавъри.
Ментори на участниците по време на събитието са Славчо Николов (Б.Т.Р.), Тони Арнаудов (Enthronement),) и Николо Коцев /КИКИМОРА/

l1

Събитието е организирано от СОНИК СТАРТ ООД и Община Левски.То е част от националната кампания на СОНИК СТАРТ ТОЛЕРАНТНОСТ „Равни под слънцето“ и е част от календара по отбелязване на 70 години град Левски.
На 17 юли от 20.00ч.ще бъде концертът на легендарния вокалист на „Юрая Хийп“ Джон Лоутън и група Б.Т.Р.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: