Обявиха конкурс за шеф на Областния информационен център в Плевен

13.07.2015 12:53

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Община Плевен обяви конкурс за избор на управител на Областен информационен център (ОИЦ) – Плевен. Минималните изисквания за кандидатите са висше образование – степен магистър, професионален опит – минимум 1 година на управленска позиция, свързана с разработването, изпълнението, мониторинга и контрола и/или управлението и реализацията на проекти с европейско финансиране, или опит в работа с мрежи за предоставяне на информационни услуги, или опит в организирането и провеждането на информационни събития, семинари, обучения и др.; компютърни умения – Word, Excel, PowerPoint, Internet, др.; владеенето на английски език и/или друг от работните езици на ЕС се счита за предимство.
Конкурсът ще се проведе на три етапа – по документи, писмен тест и интервю. Необходимите документи са професионална автобиография на български, в Europass формат, копия от документи за придобитата образователно-квалификационна степен, копия от документи, удостоверяващи продължителност на професионалния опит (трудова/служебна/осигурителна книжка), други документи, свързани с изискванията за заемането на длъжността. Основна заплата: 1130,00 лв.
Място на подаване на документите: гр. Плевен, площад Възраждане № 4, „Център за административно обслужване на граждани”. Срок за подаване на документи: 13.08.2015 г., включително.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: