Над 200 свободни места очакват кандидат-гимназистите в областта

09.07.2015 14:27

9.07.rio

204 са свободните места в гимназиите с прием след 7 клас в областта. Списъкът е публикуван днес на сайта на Регионалния инспекторат по образованието – Плевен. Все още кандидат-гимназистите, които искат да продължат образованието си в елитно школо имат шанс. Места са обявени в МГ „Гео Милев“, Езикова гимназия, СОУ „Иван Вазов“, СОУ „Стоян Заимов“, ДФСГ „Интелект“, ПГ по туризъм, ПГЕХТ „Проф. Асен Златаров“, ПГ по ресторантьорство, търговия и обслужване и т.н.
Подаването на документи за трети етап на класиране ще се извърши в периода от 10 до 14 юли, включително, в НУ „Единство“ – Плевен. Комисията по прием на заявленията обаче няма да работи в събота и неделя. В останалите дни заявленията ще се приемат от 8 до 18 часа.
В трети етап на класиране могат да участват и ученици, които не са участвали в предходните два етапа. В него кандидатите за обявените свободни места пренареждат желанията си, както при първи етап. Обявяването на приетите ученици на трети етап на класиране ще се извърши до 16 юли.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: