Плевенските цесекари заявиха подкрепата си за отбора във „В“ група

02.07.2015 11:09

2.07.cska

Феновете на ЦСКА от „Ултрас Плевен“ са сред фракциите, заявили безрезервна подкрепа към отбора в предстоящите мачове от Югозападната „В“ група. „Червените“ запалянковци излязоха с изявление, с което застанаха зад любимия си клуб в тежката ситуация след отнетия лиценз. Ето какво се казва в него:
Армейци,
След като цял месец живяхме в неизвестност за бъдещето на ЦСКА и различни варианти се появяваха всеки ден, най-сетне всичко е ясно. Великият и единствен ЦСКА София започва от другия месец първенството в югозападната „В“ група. Защо, как и заради кои хора се стигна до това положение сме казвали неведнъж и смятаме, че се знае от всеки. Целта пред всички Армейци сега е една – да помогнем за връщането на славния ни клуб на върха. На върха не само в класирането на „А“ група, но и като цялостна организация и начин на работа.
През следващите години ЦСКА не просто трябва да се завърне като лидер в елита, но и трябва да го направи изцяло реформиран – с намалени и управляеми дългове, с школа и база, които да отговарят на името на клуба, а от порочните практики от миналото да няма и следа. Именно това са нещата, които трябва да ни интересуват, дори повече от спортните резултати. Като нов собственик г-н Гриша Ганчев пое огромната отговорност да изпълни тези задачи. Силно се надяваме да успее – тогава несъмнено ще остане в историята. Благодарим и на г-н Васил Божков за готовността да се ангажира с ЦСКА. Ако някой ден отново реши да помага на клуба, винаги е добре дошъл.
Как можем да помогнем на ЦСКА ние? Както сме го правили винаги – с нашата подкрепа НА СТАДИОНА! Много пъти в трудни времена за ЦСКА като летата на 2008г. и 2013г. са се давали определения, че това е „най-тежкият период в историята на клуба“. Този път спор вече няма – това наистина е най-тежкият момент за ЦСКА. Но каквито и изпитания да застанат на пътя на нашия клуб, той има нещо, което никой друг в България няма. Има нас! На ЦСКА може да бъде отнет лиценза, може да загуби 1000 мача без да вкара гол, но нас нищо и никой не може да ни накара да спрем да бъдем от ЦСКА. Това е нашата съдба!
Запомнете – ЦСКА не е документ, ЦСКА не е АД, ЦСКА не е фирма, ЦСКА не е лист хартия, ЦСКА не е бройка акции. ЦСКА е идеал, който носим в сърцата си. Историята на ЦСКА не е архив, който трупа прах някъде. Тя живее в спомените на всеки от нас, тя е разказите на бащите и дядовците ни за славното минало. Не позволихме върху славния ни клуб да бъде сложено петното на „сливане“, „преименуване“ и т.н. И след година, две, три или десет отново няма да позволим, с цената на всичко. Ние сме ЦСКА и ние феновете решаваме кое е ЦСКА, но няма как никога, който и да е друг отбор да стане ЦСКА. Ще браним честта на нашия клуб до последно! ЦСКА ще е жив, докато има и един като нас, който носи идеала в сърцето си. Няма да се предадем никога!
Миналата пролет показахме какво значи вярност и това ще остане в историята завинаги. Истинските привърженици се познават в най-трудните времена. Вярваме, че всички заедно ще продължим да пишем история и представянията на Сектор „Г“ дори от „В“ група отново ще предизвикват възхищение по света. Оцеляването на ЦСКА е в нашите ръце – ако ние не сме зад клуба в това изпитание, то тогава няма собственик на света, който да ни помогне. Убедени сме, че ще бъдем още по-обединени и по-силни и заедно ще извървим трудния път!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: