Наградиха участниците в конкурса за детска рисунка „Готови за училище!” – фото-галерия

30.06.2015 18:51

В тържествена атмосфера и с много емоции премина днес церемонията по награждаване на отличените участници в конкурса за детска рисунка „Готови за училище!” от област Плевен.

fo1
Организирана в партньорство с Плевенски обществен фонд „Читалища”, надпреварата за най-пъстро детско творчество включи детските градини от селищата на Област Плевен, в които проект „Готови за училище 2014-2015 г.“, работи. Проектът бе разработен и се осъществяваше на национално ниво от Фондация „Тръст за социална алтернатива“ в сътрудничество със Стратегическия фонд за оценка на въздействието на Световната банка (Strategic Impact Evaluation Fund) и изследователския институт „Лабораторията за борба с бедността“ (Poverty Action Lab).
Лично заместник-областният управител на Област Плевен Красимир Иванов връчи благодарствените грамоти за участие в инициативата на представителите на детските заведения от Кнежа, Левски, Червен бряг, Обнова, Долни Дъбник, Искър, Божурица, Тръстеник. Председателят на Фонд „Читалища” Иван Илиев удостои с награди малките художници. Родители, гости, партньорски НПО от Плевен, Информационен център „Европа директно” и медии направиха церемонията малък запомнящ се миг.

fo fo2 fo3 fo4 fo5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: