Нови 400 работни места предстои да бъдат разкрити в Плевен

19.06.2015 15:31

19.06.firma1

За последните две години в Плевен се реализират на различни етапи вложения в нови производства, които постепенно ще осигурят над 1700 работни места”, каза проф. Димитър Стойков – кмет на Плевен, при откриването на възобновените строителни дейности на нова производствена сграда на шивашка фабрика „Пагани Стил” – производител на класическа мъжка конфекция.
“Стойността на инвестицията е 11 млн. лв., тя ще се реализира на три етапа, като постепенно ще се разкрият 400 работни места”, потвърди намерението си управителят на фирмата Павлин Ангелов. Гости на събитието бяха кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков, зам.-кметът Дамянка Владимирова, секретарят на Община Плевен Бранимир Мирчев, представители на фирмите-изпълнители на обекта.

19.06.firma2
Със собствени средства и банков кредит строителството е в ход и с тенденция през месец октомври фирмата да се премести в новата сграда. Проф. Стойков и г-н Ангелов се обединиха в думите си за просперитет и развитие. Ние сме общност от съмишленици и партньори в голямата ни цел да превърнем Плевен с общи усилия в модерен европейски град с достоен образ и авторитет. Тези факти ни дават основание да говорим за съживяване на плевенската икономика и за възвръщане славата на града ни като важен икономически център на Северна България, обобщиха единодушно участниците в събитието.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: