И тази събота – безплатен куклен театър в Панорама мол Плевен!

16.06.2015 18:00

11.06.mall

За трета поредна година Международният театрален фестивал „Веселият патиланец“ обедини усилията на независимите театри и творци, работещи за деца. Панорама мол Плевен подкрепи инициативата на „Театър Абсурд“, като даде сцена на две представления от фестивалната програма, които децата на Плевен да видят безплатно.
Както писахме, на 13 юни  на партера на Панорама мол Плевен бе представен авторският спектакъл на Владимир Колишкин „Косе Босе“. На 20 юни, събота, от 15:00 часа актьорите Димитър Стефанов и Владимир Колишкин ще изиграят за децата класическата детска приказка „Дядо вади ряпа“. Понякога сами си създаваме проблеми един на друг, за щяло и нещяло, и докато ги разрешаваме тъпчем на едно и също място. Кой ще извади ряпата и ще доразкаже приказката, ще разберете от представлението „Дядо вади ряпа” на театър „Абсурд”.
Чрез своите постановки актьорите-участници във Фестивала доказват, че художествената стойност на един спектакъл за деца трябва да бъде по-висока от чистото забавление и това не затруднява детската аудитория. „Изключително сме щастливи, че станахме партньор на тази прекрасна инициатива за деца,“ каза Владислав Монов, мениджър на Панорама мол Плевен. „Театърът за деца учи малки и големи на значимите общочовешки ценности“, допълни още г-н Монов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: