Ивелин Чапанов обяви колата си за продан. Шампионът: Без стабилен гръб не става, караме на зъби и нокти

16.06.2015 15:08

16.06.ivo1

„Продава се състезателната кола на Ивелин Чапанов – „Рено Клио кит кар (макси)“ с паспорт по ФИА – клас НС3, кубатура 1998 см3, мощност 188 коня на колела… Колата е на шампиона през 2014 г. в класа си и 3-ти генерално…“. Тази обява бе публикувана днес на Фейсбук страницата „ФЕН КЛУБ – Ивелин Чапанов“ – плевенчанинът, донесъл много поводи за гордост на града ни с блестящото си представяне в планинския рали шампионат. Озадачени от текста на обявата (имайки предвид, че следващия уикенд предстои Плaнинcкoтo cъcтeзaниe „Рaхoвeц – Ляcкoвeц 2015”) ние от „Плевен за Плевен“ потърсихме за повече подробности Иво Чапанов. Както се оказа, причината колата да бъде изкарана на тезгяха е добре позната, за жалост, особено по нашите географски ширини – липса на средства.

16.06.ivo2
Не получаваме подкрепа отникъде – разполагаме със средства колкото да пътуваме от Плевен до даденото състезание и дотам, сподели рали състезателят. По думите му, е имало надежда, че през този сезон нещата ще се променят, но всичко е останало единствено в сферата на добрите пожелания. А без стабилен гръб е много трудно да продължиш напред, отбеляза Иво. Въпреки това, пилотът е твърдо решен да изкара докрай шампионата – макар и на зъби и нокти. Хората от отбора помагат който с каквото може и мисля, че си заслужава да продължим, заяви Ивелин Чапанов.
На въпрос какво ще се случи, ако, обаче, се появи мераклия да купи колата му, плевенчанинът бе категоричен, че ще му я продаде. Ако това стане и се появят стабилни спонсори, можем да мислим за нов състезателен автомобил, защото голямото ми желание е да продължа да се състезавам в по-висок клас, сподели Чапанов.

16.06.ivo3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: