Зеленогорски: Няма причина кандидатурата на Георг Спартански да не бъде подкрепена от много партии

08.06.2015 20:07

8.06.nz

Моето присъствие днес тук в залата означава, че аз като гражданин подкрепям г-н Спартански за кандидат за кмет на Плевен. Това отговори на журналистически въпрос депутатът от Реформаторския блок Найден Зеленогорски, който бе сред присъстващите в зала „Катя Попова“ за официалното издигане на кандидатурата на Георг Спартански за кмет на Община Плевен. Според Зеленогорски, няма никаква причина той да не бъде подкрепен от доста политически сили в Плевен, включително и Реформаторския блок. Все пак, обаче, имаме нужда и от формалното решение на Блока, отбеляза народният представител.
Найден Зеленогорски изтъкна, че Георг Спартански е един много честен и почтен човек, като подчерта, че това е страшно важно в политиката. Що се отнася до неговите компетентности и професионализъм, мисля, че те не подлежат на съмнение, тъй като г-н Спартански има огромен опит в местната власт и като юрист, каза още Зеленогорски. По думите му, юристите и икономистите са много добри управленци, защото всичко минава през почтеност, през целесъобразни и законосъобразни решения.
Зеленогорски посочи, че до 10 дни кандидатурата на Спартански за кмет на Плевен ще бъде обсъдена в рамките на Реформаторски блок в Плевен и заяви, че не вижда защо крайното решение да не бъде позитивно.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: