С пълно отличие завърши Випуск 2015 на НУ „Отец Паисий” – Плевен

01.06.2015 12:43

1.06.otecpaisii1

Със среден бал 19,02, съответстващ на оценка 6.00, от Националното външно оценяване завърши Випуск 2015 на НУ „Отец Паисий”. „Скъпи ученици, днес вие печелите първото състезание по пътя на знанието и финиширате успешно като победители”, каза директорът Иван Вълков на концерта по случай изпращането на четвъртокласниците, като им пожела да помнят трудностите, защото са ги направили по-силни. Иван Вълков благодари на родителите за тяхното партньорство и сътрудничество и на учителите, които са „отворили книгата на житейската история и мъдрост пред своите ученици”.

1.06.otecpaisii2
Общо 78 момичета и момчета от ІVа клас с класен ръководител Диана Петкова, от ІVб клас с класен ръководител Ани Анчева, от ІVв клас с класен ръководител Росица Богданова и ІVг клас с класен ръководител Светлана Пенева, получиха тържествено удостоверенията си за завършване на начален етап на основната образователна степен.
В празничната поздравителна програма участие взеха вокална група „Усмивка” към НУ „Отец Паисий” с музикален ръководител Елка Пъшева, солистите Калина Господинова, Цвети Николова, Бояна Петрова и Роберто Стаматов. И още: ученици от специалността „Български танци” към Национално училище по изкуствата „Панайот Пипков” и школата по латино танци „Зорая” с художествен ръководител Десислава Йотова.
Приветствие към учителите от името на родителската общност произнесе семейство Ива и Страхил Герашки.

1.06.otecpaisii3

#тагове:

НАЙ-НОВИ: