Форум-дискусия за пазара на труда в областта се проведе днес в Плевен

25.05.2015 17:28

25.05.forum1

Дискусионен форум „Анализ на пазара на труда в област Плевен” беше открит в Плевен днес. Във форума, който се провежда по повод 25-годишнината на Конфедерацията на независимите синдикати в България, участваха представители на синдикални организации, на общините от областта, както и представители на бюрата по труда и на работодателските организации.
„25-годишнината на КНСБ е прекрасен повод отново да засвидетелстваме своя респект към значимостта на вашата професия, уважение и признание към вашия висок професионализъм, ангажираност и всеотдайност за развитието и утвърждаването на демократичните процеси в България и защита правата на трудещите се. Удовлетворени сме, че във ваше лице имаме сериозен партньор и съмишленик в най-значимите начинания на Община Плевен в името на благополучието на нашите граждани”, каза при откриването на форума кметът на Община Плевен проф. д-р Димитър Стойков.

25.05.forum2
В приветствието си кметът посочи, че предстои реализацията на нова инвестиция, която ще разкрие над 750 работни места в града, както и че за последните три години със съдействието на общинското ръководство в Плевен по различни проекти и мерки са разкрити над 1700 работни места.
По повод 25-годишното развитие на КНСБ, президентът на организацията инж. Пламен Димитров изтъкна, че синдикатът е успял да се превърне в незаобиколим фактор. В момента синдикалните членове са над 300 000 и това прави КНСБ най-голямата синдикална организация в страната. „КНСБ е политически независима организация, запазили сме това през годините и ще го развиваме”, каза още Димитров.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: