Плевенски педагог с приза „Учител на годината“ в направление „Професионално образование“

20.05.2015 7:47

20.05.uchitel

В Конгресната зала на столичния хотел „Родина“ се проведе заключителният етап на XVIII Национален конкурс „Учител на годината”, организиран от Синдиката на българските учители. На тържествената церемония бяха наградени и удостоени със званието „Учител на годината“ изявени учители и директори от цялата страна.
През 2015 година конкурсът се провежда за осемнадесети път. Той цели да обогати системата за духовно стимулиране на педагогическите кадри и да ги приобщи към националните и световните традиции; да повиши личното и професионалното самочувствие на българските учители; да привлече вниманието на широката общественост към проблемите на учителите; да издигне престижа на педагогическите кадри.

20.05.uchitel2
Със званието „Учител на годината“ в направление „Професионално образование“ беше удостоена Катя Владова Ралчева – старши учител теоретично обучение от ПГ по транспорт „Проф. Цветан Лазаров“ – Плевен, съобщават от ОбКС на СБУ – Плевен. Г-жа Ралчева е предложена от СБУ за наградата „Неофит Рилски“ за 24 май и има персоналната си покана за Президентския прием на 24 май в Националния исторически музей.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: