Награждават възпитаници на МУ – Плевен с приза „Най-изявен студент 2015”

20.05.2015 11:58

20.05.studenti

Ректорът на МУ-Плевен проф. д-р Славчо Томов ще връчи традиционната награда за празника на българската просвета и култура – приза „Най-изявен студент 2015 г.”.Това ще се случи утре, 21 май, от 13.30 ч., на тържеството по повод 24 май във Втора клинична база, съобщават от учебното заведение.
Тази година за постигнати високи резултати в учебната и научната си дейност отличените български и чуждестранни студенти ще получат плакет, грамота и материална награда. От факултет „Медицина” наградени ще бъдат Преслава Гацева, V курс, и чуждестранната студентка от Нигерия Сара Сонде, ІV курс. От факултет „Обществено здраве” призът „Най-изявен студент” ще отиде при Силвена Цветкова, ІV курс, специалност „Медицинска рехабилитация и ерготерапия”, а от факултета по здравни грижи отличена ще бъде медицинската сестра Нели Георгиева от ІІ курс. Ива Петкова, студентка в ІІІ курс от специалност „Социални дейности”, ще бъде гордата носителка на приза от Медицинския колеж. И тази година по повод празника на българската просвета и култура висшето училище присъжда награда за успешно овладяване на българския език от чуждестранен студент. Отличен с приза ще бъде Вишну Джоши, гражданин на Великобритания, ІІІ курс, от специалност „Медицина”.
Проф. Славчо Томов ще присъди специалната награда на ректора на стажант-лекаря Александър Тодоров, VІ курс, специалност „Медицина”, за трайни постижения в учебната и научноизследователската дейност.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: