Изявление на инж. Н. Маринов – областен координатор ПП НФСБ – Плевен

13.05.2015 20:22

По повод наша публикация днес със заглавие „Николай Маринов е новият председател на градската организация на НФСБ в Плевен получихме следния текст, подписан от инж. Н. Маринов /областен координатор ПП НФСБ – Плевен/, който публикуваме без съкращения и редакторска намеса. Снимката е илюстрация, от архива на Плевен за Плевен.

ka1

ДО
г-н ИВАН ИЛИЕВ
Редактор сайт „Плевен за Плевен“

Г-н ИЛИЕВ,
По повод публикация във вашия сайт от 13.05.2015 год. за мероприятие на ПП НФСБ за избор на председател на структура, ви информирам, че има допуснати грешки и подвеждаща информация. Ето защо ви моля да публикувате следното:

На 12.05.2015 год. в читалище „Парашкев Цветков“ се проведе събрание за избор на нов председател на градска структура Плевен-1 на ПП НФСБ. Присъстваха 22-ма членове на партията, които след обсъждане единодушно избраха за свой председател г-н Николай Маринов – председател на читалището и бивш общински съветник. Гости на събранието бяха Борис Ячев – народен представител и зам. председател на ПП НФСБ и инж. Николай Маринов – областен координатор на ПП НФСБ.
Бяха обсъдени и актуални проблеми във връзка с предстоящите местни избори.

Като ви благодаря предварително за проявеното разбиране, бих искал да ви информирам, че даването на информации за мероприятия на НФСБ става само чрез областния координатор на партията – инж. Николай Маринов.

13.05.2015 год. С уважение: инж. Н. Маринов
гр. Плевен /областен координатор ПП НФСБ – Плевен/

#тагове:

НАЙ-НОВИ: