На млади хора с иновативни идеи ще заложи СДС на местните избори в Плевенско

12.05.2015 15:36

12.05.sds

СДС работи активно по подготовката за местните избори в цяла Плевенска област, каза на пресконференция в БТА днес областният лидер на сините в Плевенско д-р Мариана Лазарова. В момента по места се провеждат събрания за избиране на ръководствата на партията, а разговорите за коалициите, които предстои да направим в отделните общини, са в напреднала фаза, съобщи Тя. Д-р Лазарова бе категорична, че СДС ще участва в дясноцентристки коалиции в различни формати, а като коалиционни партньори изключи единствено БСП и ДПС. Ще издигнем своите достойни кандидати за общински съветници, до октомври ще се постараем да ги популяризираме достатъчно добре, като ще играем преференциално, отбеляза областният председател на СДС.
Д-р Лазарова бе категорична, че в Плевенска област СДС излиза от тежката криза, в която партията бе изпаднала и изрази надежда, че на местните избори сините ще покажат добри резултати.
От своя страна, общинският председател на СДС Пепо Петков заяви, че партията ще наложи нови млади и перспективни лица. Всеки от нашите кандидати за общински съветници ще трябва да представи подробна концепция за местно самоуправление и развитие, в която ще искаме да бъдат заложени най-вече иновативни идеи, а не нещо, което се преповтаря вече 25 години, каза още той.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: