Плевенчанинът Ивелин Чапанов стартира в Благоевград с амбиция за нова победа

24.04.2015 14:06

24.04.ivo

С амбиция за пореден успех ще стартира плевенският пилот Ивелин Чапанов („Плевен рейсинг тим“) с „Рено Клио“ в предстоящото през този уикенд десето юбилейно издание на автомобилното състезание „Планинско Благоевград“. Това сподели той пред „Плевен за Плевен“. Надпреварата се очертава твърде оспорвана, като участие в нея ще вземат над 40 пилоти, както от България, така и от Македония и Гърция.
След победата в клас HC3 в планинското изкачване „Мемориал Валери Великов“ в Шумен, провело се преди три седмици, Иво и неговият екип са отстранили проблемите със скоростната кутия, които тормозеха плевенчанина в града под Илчов баир. Новото за това състезание е, че отборът е подкрепен от „YACCO Bulgaria“ – една от водещите фирми за смазочни масла и Ивелин ще бъде облечен с неин гащеризон. Също така, фирмата е помогнала на нашия състезател с необходимите му за състезанието консумативи. Чапанов изрази специална благодарност и към традиционните си партньори – Николай Моллов („Цър-пър“) и Димитър Паскалев („Елица 3“).
Мисля, че съм подготвен на добро ниво и ще дам всичко от себе си, за да затвърдя позициите от първия кръг на шампионата в Шумен, сподели талантливият млад рали пилот от Плевен. Той отбеляза, че не е карал по трасето в Благоевград от 2013-а, а по думите на организаторите от тогава досега то е претърпяло доста сериозни промени. „Ще се радвам на подкрепата на колкото се може повече хора. Тези, които не могат да присъстват на състезанието, могат да посетят Фейсбук страницата „ФЕН КЛУБ – Ивелин Чапанов“ и да следят оттам развитието на събитията“, анонсира Иво Чапанов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: