Владислав Николов стана петият почетен член на Националното сдружение на сираците в България

15.04.2015 17:33

15.04.siraci

В присъствието на областния управител Ралица Добрева, на младежи, лишени от родителски грижи, на които народният представител Владислав Николов помогна със закупуването на тоалети за бала, на работодатели от Плевенска област, председателят на Националното сдружение на сираците Слави Михайлов връчи грамота на плевенския депутат. Така Николов стана петият почетен член на сдружението, информират от пресцентъра на ГЕРБ – Плевен.
„Всяка година, според устава на сдружението, могат да се номинират граждани за почетни членове. От началото на съществуването си до момента имаме едва четирима почетни членове, като за нас това е най-високото отличие за принос към дейността на сдружението”, отбеляза Слави Михайлов. Той благодари на Владислав Николов за отзивчивостта през годините и отново подчерта, че без него днес нямаше да могат да бъдат зарадвани толкова много младежи, лишени от родителски грижи.
„Правя това не в името на някакво отличие, а воден от една единствена истински достойна кауза – добротворчеството. За мен най-важното е децата да се почувстват щастливи, а след трудовата борса днес и сигурни в своето бъдеще. Благодаря”, каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: