От ГЕРБ – Плевен дариха козунаци на възрастни хора и социално слаби семейства в плевенски села

11.04.2015 17:04

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

За присъствието на традиционните козунаци на трапезата на Велика събота се погрижиха от ПП ГЕРБ – Плевен за жителите на няколко плевенски населени места. В Тодорово и Горталово отидоха Даниела Гонкова – общински секретар на партията, Станислав Иванов, общински съветник, Христослав Михайлов и Йордан Грижов – членове на Общинското ръководство. Те се срещнаха с възрастните хора в пенсионерските клубове и лично им пожелаха здраве и светли Великденски празници в обкръжението на близки и приятели.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Жителите на Върбица също получиха от традиционните Великденски сладкиши. Те им бяха подарени от Владислав Монов – член на Общинското ръководство на ПП ГЕРБ в Плевен. Възрастните хора и социално слаби семейства в Николаево и Тученица получиха козунаци от Диана Данова и Десислава Панталеева от Жени ГЕРБ – Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
От ГЕРБ посетиха още хората в Къшин, Славяново и Ясен. Жителите на тези населени местна очакваха срещите, защото и в предходните години ръководството на плевенската партийна организация подаряваше козунаци за Великденските празници. С приповдигнато настроение и съвети за традиционните и нови техники за боядисване на яйца преминаха разговорите на хората с Даниела Гонкова, Христослав Михайлов и Йордан Грижов. В Ясен ръководителят на местната структура Генади Динков бе приготвил за децата забавления с пластилин и тесто, а възрастните пък демонстрираха как се боядисват яйца в този край.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
С вярата в най-силното послание на Великденските празници за неугасващия живот и победата над тленното и смъртта представителите на ГЕРБ пожелаха на жителите на всички населени места, които посетиха днес сили, надежда и любов. „Нека извадим на преден план доброто в себе си и потърсим доброто в околните, за да осмислим и изпълним повелята на този празник Възкресение Христово. Весели Великденски празници”.
Общо 2500 козунака подариха от ГЕРБ на жителите на населените места на територията на Община Плевен.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

#тагове:

НАЙ-НОВИ: