Благотворително Великденско ателие организират Жени ГЕРБ – Плевен

08.04.2015 9:18

1.04.velikden

Във връзка с предстоящите Великденските празници Жени ГЕРБ – Плевен инициират провеждането на Великденско ателие. На него ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, картички, украси и рисунки с Великденска тематика, както и характерни за нашия край великденски тестени изделия и ястия. Ще има и работилница за боядисване на яйца за най-малките, за която ще се погрижат от Младежи ГЕРБ.
Ателието ще отвори врати на 9 април от 14 часа във фоайето на зала „Катя Попова” за изложението на сувенири, картички, украси и рисунки, както и за работилницата. А от 16 часа ще бъдат изложени и великденските тестени изделия и ястия. От Жени ГЕРБ – Плевен канят всички желаещи да участват във Великденското ателие. Нека на Велики Четвъртък се потопим в пъстротата и топлотата на празника, призовават дамите.
По време на ателието, събраните средства от продадените на символични цени сувенири, картички, украси, рисунки и ястия, ще бъдат дарени за оборудване на Центъра за социална рехабилитация и интеграция за деца с увреждания в Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: