Разчитам много на Найден Зеленогорски в Плевен, заяви Меглена Кунева

02.04.2015 17:00

2.04.nz

„Реформаторският блок все още няма окончателно решение кой ще е кандидатът ни за кмет на Плевен на местните избори, но искам да подчертая, че аз много разчитам на Найден Зеленогорски. Знаете, че освен мой заместник в партията, той е и човек, който има дълбочина и опит. И би било абсолютна грехота да не се използва това, че той е от Плевен, че цялото му семейство е свързано с този град и че всеки го познава“. Това сподели лидерът на Движение „България на гражданите“ Меглена Кунева на въпрос с каква кандидатура ще излязат реформаторите на местните избори в Плевен.
Кунева бе категорична, че за нея единството на Реформаторският блок е от изключителна важност и първостепенна политическа задача. Правила съм, правя и ще правя всички възможно блокът да стои стабилно и като взаимоотношения между партньорите, и като демонстрация на усилия, и като резултати, посочи тя.
От своя страна Найден Зеленогорски отрече появилата се информация, че има решение депутати от Реформаторския блок да не се кандидатират на местните избори. „И аз, и моите колеги от ДБГ в РБ сме казали ясно, че ще направим една широка дискусия вътре в блока и с евентуални партньори в обществото, за да преценим кой е най-добрата кандидатура за Плевен. Знаете, че тук имаме поне три много силни кандидатури. Ако преценим, че подходящата кандидатура е на друг човек или моята, ще поемем нужната отговорност“, отбеляза бившият кмет на Плевен.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: