Красимир Атанасов е кандидатът на ЗС „Александър Стамболийски“ за кмет на Плевен

29.03.2015 10:08

29.03.zs

Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ издига кандидатурата на Красимир Атанасов за кмет на Община Плевен, съобщи председателят на Земеделски съюз „Александър Стамболийски“ Спас Панчев във връзка с проведена конференция в Плевен, предаде „Фокус“. Той подчерта, че на тези избори партията ще се яви със самостоятелни листи и свои кандидати за общински и местни кметове. „Беше издигната кандидатурата на Красимир Атанасов от Плевен като кандидат за кмет на общината в местните избори. Кандидатурата беше подкрепена единодушно от делегатите, беше пожелан успех на г-н Атанасов и беше даден срок на общинските служби на областта до юни да предложат кандидатури за местните избори”, разясни той.
Спас Панчев посочи, че Област Плевен е изключително важна за Земеделски съюз „Александър Стамболийски”, тъй като в града е създадена партията, там са живеели и работели едни от най-активните земеделци в миналото. „Желанието ни сега е партията да заеме заслуженото място сред политическите партии в надпреварата за местната власт през есента на тази година”, уточни той.
Избрано е и ново ръководство на областната структура от 7 души. „За председател беше избран Януш Донев и двама заместници – Красимир Атанасов и Петко Петков”, разясни Панчев.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: