С пъстър концерт в Плевен отбелязват Световния ден на социалната работа

16.03.2015 11:04

16.03.koncert

Концертът “Заедно ще сбъднем мечтите си”, посветен на Световния ден на социалната работа, се превръща в традиция. И тази година на 17 март от 17 часа в зала „Катя Попова“ по инициатива на студентите от специалност “Социални дейности” на Медицински колеж към Медицински университет – Плевен с подкрепата и съдействието на Община Плевен потребители на социални услуги от Плевен ще сбъднат мечтата си, ще покажат творческите си възможности.
Със сценични изяви в концерта се включват потребители на социални услуги от всички възрасти от Плевен: Защитено жилище за възрастни хора с умствена изостаналост – Плевен; Дом за деца, лишени от родителска грижа “Детелина” – Плевен; Дневен център за възрастни с увреждания – Плевен; Помощно училище “П. Р. Славейков” – Плевен; Център за настаняване от семеен тип по Проект: Предоставяне на социални услуги в общността – 6 ЦНСТ за деца и младежи, изведени от специализирани институции – Плевен.
Към инициативата на студентите да помогнат на хората в неравностойно социално положение да сбъднат мечтата си се присъединяват представители на образователни институции и художествени състави от града: Вокална група „Ботевци пеят“ при Начално училище „Христо Ботев“ – Плевен; Студио за модерен балет и хип-хоп „Венда“ – Плевен; студенти от III-ти курс, специалност „Начална училищна педагогика“ на Педагогически колеж – Плевен към ВТУ „Св. Св. Кирил и Методий“ и Фолклорен ансамбъл „Мизия“ – Плевен. Техните прекрасни изпълнения са за всички, които имат мечти и искат да им позволят да се сбъднат, за всички, които имат куража да сбъднат мечтите си.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: