Ученици от ПУИ „Асен Киселинчев“ – Долни Дъбник украсиха школото за Свети Валентин

12.02.2015 15:32

12.02.pu1

Учениците на Помощно училище – интернат „Асен Киселинчев” – Долни Дъбник традиционно изработиха украса и украсиха училището за предстоящия празник Свети Валентин в извънкласната дейност по проект УСПЕХ ателие „Магии от хартии”. В Помощно училище – интернат „Асен Киселинчев” – Долни Дъбник за четвърта поредна година се провеждат извънкласни дейности по проект BG051PO001-4.2.05-0001, „Училище за себеутвърждаване и подготовка към европейски хоризонти – УСПЕХ“ по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси” съфинансиран от Европейския социален фонд на ЕС.

12.02.pu
През учебната 2014/2015 година 70 от възпитаниците на училището, разпределени в 6 извънкласни дейности, се включиха в: Клуб „Хармония” с ръководител Татяна Митева, Студио „Зад завесата” с ръководител Таня Петкова, Ателие „Магии от хартии” с ръководител Милена Рачовска, Клуб „Традиции и народни танци в България“ с ръководител Петя Стоянова, Клуб „Приказен свят” с ръководител Даринка Борисова, Ателие „Керамика” с ръководител Галя Ненчева.
Ръководителите на извънкласните дейности провеждат заниманията по тематично разпределение и график в извън задължителното учебно време. Чрез дейностите по проекта учениците се поощряват да развиват таланта според възможностите си, интересите си, да се забавляват през свободното време.
Ръководителите на извънкласните дейности са убедени, че “Успех“ ангажира въображението, способностите и интересите на учениците и съдейства за тяхното физическо, интелектуално и личностно развитие.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: