Актрисата Красимира Кузманова посрещна рождения си ден на снимачната площадка на нов български филм!

08.02.2015 19:16

Така се случва последните години, че на рождения ми ден съм в стресово работна атмосфера. Миналата година прекарах чуден рожден ден в репетиции два дни преди премиерата на :Народен враг“ в Плевенския театър. В почивката успях да приготвя вечерното парти за екипа! Тази година – на снимки, ставане в 5 часа, 12 часа на терен… Вечерта нямах сили за нищо, но пък 3 дни поне се празнува тоз рожден ден, дори застрашително, към месец отиде! Това сподели специално за Плевен за Плевен актрисата Красимира Кузманова.

kras4
– Най-големият подарък, който получи?
– Разбира се, филмът! Работното заглавие е „Докато Ая спеше“, режисьор и сценарист е Цветодар Марков („Лов на дребни хищници“), оператор – Кирил Паликарски. Продуцент е  Христиан Ночев . Историята е свързана с театъра и съм много щастлива,че съм част от екипа.Това е и първият филм, в който получих лична покана , и не ме викаха на кастинг и всички актьори сме така, което се надявам да се превърне в качество на филма, защото всеки присъства със своя история донякъде!..

kras1
– Сценарият?
– Много адекватен на ситуацията в театъра ни в момента, на всичко, през което моето поколение премина. За това, как един добър театрален актьор се оказва непригоден за новите стандарти, които се налагат. Няма значение, какво си-ви имаш, какво можеш. Най-важното е, колко публика ще вкараш в салона, а по какъв начин… това ще видим във филма!

kras2
– Ролята?
– На телевизионната репортерка Искра Каприева, която има самочувствието, че е един от факторите, които определят кой актьор ще е популярен, и кой – бързо забравен. Дали това е така, зрителите ще си отговорят сами! Главната роля е поверена на Стефан Денолюбов, който скоро ще гледаме в най-награждавания по фестивали нов бг-филм „Урок“ на Петър Вълчанов и Кристина Грозева.
В силни и запомнящи се роли ще видим Стефан Мавродиев, Юлиян Вергов, Георги Кадурин, Станка Калчева, Емил Емилов, Ирени Жамбонас, Добрин Досев и Тодор Кайков! А също така дебют в киното на Ели Колева, позната на младата публика от сериала „Революция Z“и прекрасната Ая Мутафчиева.

kras3
– Предстои ти?..
– От 10-ти февруари продължават представленията на „Народен враг “ от Ибсен – едно от безспорните театрални събития на изминалия сезон. Така, че ще се радвам публиката да е отново с нас!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: