ПП „Персина“ кани за участие във фотоконкурс, посветен на Световния ден на влажните зони

28.01.2015 10:49

28.01.persina

Дирекция на Природен парк „Персина“ се присъединява към обявения от Рамсарската конвенция фотоконкурс за младежи на възраст от 15 до 24 години. Темата е „Най-голямото по площ Рамсарско място в България“. Снимките ще се събират на имейла на ДПП „Персина“ от 2 февруари до 2 март и ще бъдат закачени на платформата на конвенцията в интернет страницата www.ramsar.org от ДПП „Персина“. Резултатите от конкурса ще бъдат известени и на интернет страницата на ДПП „Персина“ www.persina.bg.
Всеки желаещ да се включи на възраст от 15 до 24 години може да изпраща своите снимки на адрес: [email protected], [email protected], или на електронен носител в Дирекцията на ПП „Персина“ в град Белене на ул. „Персин“ 5. Единственото условие е да бъде снимана красотата на влажната зона „Комплекс Беленски острови“. Снимките трябва да са придружени с трите имена на автора и актуален телефон за връзка с участниците. Всички снимки ще бъдат поместени във фотоизложба, организирана за Седмица на гората 2015 от ДПП „Персина“.
Не се колебайте дали да участвате! Имате шанс да спечелите самолетен билет до избрана от вас дестинация за посещение на влажна зона по света, осигурена с любезното съдействие на „Star Allience“ от Рамсарската Конвенция, а също така и още много изненади. Надпреварата е на световно ниво!

#тагове:

НАЙ-НОВИ: