Фенове и юноши на ЦСКА излизат в баскетболен мач в подкрепа на Бандата

27.01.2015 14:48

27.01.bandata

За втора поредна година ще се проведе баскетболен мач между отбор, съставен от фенове на ЦСКА и юношеска формация на БК ЦСКА, съобщават от фенклуб „Сектор Г“. Тази година всички приходи от билети ще отидат в помощ на Пламен Богоев – Бандата от Плевен, привърженик на „червените“, който се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина.
Мачът ще се проведе в събота от 17 часа в баскетболната зала на ст. „Българска армия“, а билетите ще са с цена от 5 лв. Ще има томбола с награди, игри с публиката и други приятни изненади. Шоуто на игрището и по трибуните е гарантирано! Нека покажем за пореден път, че когато един от нас се намира в трудна ситуация, ние правим всичко възможно, за да му помогнем, апелират феновете на армейците.
Организаторите изказват специални благодарности на БК ЦСКА и на Националната аматьорска лига по баскетбол за подкрепата при организацията на мача. От НАЛБ ще осигурят екипировката и длъжностните лица за срещата, а същото така помагат и с разпространяването на каузата на Бандата.
Всеки, който желае да помогне, може да дари пари в неговата лична сметка:
Банка: Уникредит БулБанк
Сметка №: BG58UNCR96600029158903
Титуляр: Пламен Петров Богоев

#тагове:

НАЙ-НОВИ: