Топ-комедия гостува на Плевенска сцена

26.01.2015 14:18

Не пропускайте да гледате на плевенска сцена премиерата на щурата комедия „Когато котката я няма“ от най-поставяните английски автори Джони Мортимър и Брайън Кук. В ролите от пиесата блестят звездите: Асен Блатечки, Калин Врачански, Силвия Лулчева, Елена Петрова, Мира Бояджиева и Ирена Тодорова.

kotki
Две приятелски двойки, за които сексът е постоянна тема. В едната мъжът обича плътските забавления и е силно сексуален, а жена му изпълнява с досада брачните задължения. В другата съпругът е пасивен, а съпругата му – готова за секс по всяко време.
Какво ли става, когато в играта се намеси изневярата…..
Какво друго освен едно безумно смешно приключение, в което много скоро се намесват и две апетитни момичета.Едно приключение от епохата на рокендрола, гарнирано със златните музикални класики от 70-те и 80-те години на миналия век.
Невероятната комедия „Когато котката я няма“ може да гледате само на 29 януари, четвъртък, две представления: от 18 и от 20 ч. в салона на Читалище „Съгласие“-Плевен. Билети на касата в Читалището. Работно време:от 10 до 19 ч. Ученици,студенти и пенсионери ползват намаление.
Телефон за информация и резервации:0888 06 13 12

#тагове:

НАЙ-НОВИ: