Ученичка от Плевен с награда от конкурс, организиран от евродепутата Мария Габриел

18.01.2015 18:34

18.01.nagrada

Ива Иванова от ДФСГ „Интелект“ в Плевен получи поощрителна награда – MP4-плеър, в категория „Есе“ на ученическия конкурс „Помощта на ЕС за развитие – моят поглед, моите идеи“, организиран от евродепутата Мария Габриел. Отличията бяха връчени вчера на тържествена церемония в Информационното бюро на Европейския парламент в София лично от Мария Габриел.
Тази година творбите на участниците в конкурса бяха оценявани от авторитетно жури в състав проф. Лазар Копринаров от Югозападен университет „Неофит Рилски“, доц. д-р Мими Корнажева от Русенски университет „Ангел Кънчев“, инж. Стоян Марков, ръководител на „Европа Директно“- Сливен, д-р Росинка Проданова, продуцент в радио Благоевград, Теодора Евтимова, директор на Регионална библиотека „Любен Каравелов“ – Русе, Снежана Йовева-Димитрова, експерт в НДФ „13 века България“ и Кристиана Добрева-Станкова, председател на Клуба на дейците на културата в Сливен.
По регламент на конкурса, във всяка категория трябваше да бъдат връчени по пет първи и пет поощрителни награди. Мария Габриел изненада приятно участниците, като обяви по десет първи награди, които са посещение на Европейския парламент в Брюксел.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: