Зам.-областният управител Красимир Иванов приветства екипа на МГ „Гео Милев“ за празника на школото

17.01.2015 16:41

17.01.mg1

На тържественото събрание по повод празника на плевенската Математическа гимназия „Гео Милев“ присъства заместник-областният управител на Плевен Красимир Иванов, информираха от пресцентъра на Областта. Той прочете поздравителен адрес от името на Областния управител Ралица Добрева.
„Достоен за уважение е фактът, че вече 53 години Математическа гимназия „Гео Милев” е начело на авторитетния списък от елитни училища в Плевен и областта. Постиженията на вашите ученици са блестящо доказателство в подкрепа на моите думи. Победите в различни състезания и олимпиади по астрономия математика, математическа лингвистика, физика, биология, география и др. дават висока оценка не само за потенциала на младежите, но и за високото професионално ниво в работата на учителите в Математическата гимназия в Плевен”, се казва в поздравителния адрес. Чрез него областният управител на Плевен Ралица Добрева призова учители и ученици да запазят своята енергия и целеустременост и изрази своята убеденост, че в Математическата гимназия се изгражда бъдещият елит на Плевен, областта и страната.

17.01.mg2
„Вярвам, че амбициозни младежи с висок интелектуален потенциал като възпитаниците на вашата гимназия ще изберат за своя професионална реализация България. И правителството, и всички ние работим усилено да задължим перспективните хора у нас”, се казва още в поздравителния адрес от областния управител на Плевен Ралица Добрева.
Тържественото събрание продължи с музикално-поетична програма, подготвена от учениците в Математическа гимназия „Гео Милев”, дискусия и спортни демонстрации.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: