Да продължим да работим за достойното бъдеще на Плевен и България!

24.12.2014 8:43

Уважаеми дами и господа,
В навечерието сме на Коледните и Новогодишни празници. Време, в което обръщаме поглед назад към изминалите дни, за да си припомним добрите дела, победите, сбъднатите мечти.

kmet
През изминаващата година Плевен постигна много. Обликът му като съвременен европейски град вече се очертава – с обновената централна пешеходна зона, с новите тролейбуси и разширяващата се до всички райони на града тролейбусна мрежа, с новия закрит плувен басейн, с новата детска градина, която предстои да открием скоро, шестте центъра за деца, лишени от родителски грижи, новите инвестиции, които разкриват трайно нови работни места, с новите детски и спортни площадки, с новите търговски комплекси…
Предстоящите празници са време не само да споделим радостта от постигнатото, а и да погледнем към идната година – с отговорност, мъдрост, с оптимизъм и надежда успехите ни да се множат. С волята да продължим напред и да надграждаме постигнатото.
Желая на всички вас здраве, обич и топлина в домовете, вяра в собствените сили, енергия да продължим да работим за достойното бъдеще на Плевен и България!
Проф. д-р Димитър Стойков дмн
Кмет на Община Плевен

#тагове:

НАЙ-НОВИ: