Благотворителен коледен базар организираха в Тръстеник

20.12.2014 11:00

20.12.trastenik1

Вчера СОУ „Евлоги Георгиев” – Тръстеник проведе благотворителен коледен базар. Събитието бе съчетано с коледния концерт по случай наближаващите празници, организиран от читалище „Неофит Рилски 1872“ съвместно с училището и ОДЗ „Щастливо детство”. На базара бяха изложени разнообразни ръчно изработени коледни украшения, картички и сурвачки. В подготовката за инициативата взеха участие както големи, така и малки ученици.

20.12.trastenik2
Интерес и приятна изненада се четяха в усмивките на хората, пожелали да разгледат и закупят по нещо празнично за себе си или свои близки и с това да помогнат на ученическата акция. С вълнение и ентусиазъм се бяха изпълнили малките джуджета-продавачи, а това заедно с вложените усилия, желание, креативност и всеотдайност по приготовленията около събитието, доведоха до желания резултат.
Събраните средства, които възлизат на 193 лв., ще бъдат дарени на Дома за медико-социални грижи в Плевен. Дано това бъде един малък, но значим лъч в предколедните празници, който ни показва пътя за съхраняването и поддържането на доброто и човечността в нашите сърца, изразяват надежда организаторите на благотворителната инициатива.

20.12.trastenik3

 

20.12.trastenik4

 

20.12.trastenik5

#тагове:

НАЙ-НОВИ: