Кръгла маса, посветена на превенцията на употребата на наркотици, ще се проведе в Плевен

09.12.2014 9:06

9.12.kraglamasa

Общински съвет по наркотични вещества – Плевен и Община Плевен организират кръгла маса на тема „Интервенции, базирани в общността – какво можем да направим за превенция на употребата на наркотични вещества”. Тя ще се проведе на 11 декември в Конферентната зала на Регионална библиотека „Христо Смирненски” от 10 до 15 ч.
Форумът има за цел за представи на ресорни експерти от местните власти на общините на Област Плевен европейски и национални подходи, свързани с превенцията на рискови фактори и на употребата на наркотични вещества. Друга цел на кръглата маса е да запознае участниците с дейностите и услугите на Превантивно-информационен център за зависимости – Плевен, от които общините на Област Плевен могат да се възползват безвъзмездно в изпълнение на своите местни социални политики.
По време на събитието ще бъдат предоставени полезни печатни и информационни материали по темата. Гост-презентатор на кръглата маса е д-р Влатко Глигоров, представител за Балканите на организацията „Европейски градове срещу наркотиците”.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: