Кръгла маса организират в Медицинския колеж в Плевен

04.12.2014 12:30

4.12.kolej

Кръгла маса „Конкурентоспособност и качество на обучението“ ще се проведе на 15 декември от 10.00 ч. в Медицинския колеж в Плевен. В нея ще вземат участие представители на аптеки, лечебно-диагностични заведения и медицински центрове, социални институции, ръководството на Медицински колеж, преподаватели и наставници, студенти и стажанти от специалностите „Медицински лаборант“, „Рентгенов лаборант“, „Помощник фармацевт“ и „Социални дейности“.
Целта на срещата е да се обсъди организацията на практическото обучение, да се чуе мнението на работодатели за подготовката и конкурентостта на завършилите МК – Плевен. Представителите на потребителите на кадри ще представят институциите, които представляват, ще дадат оценката си за обучението в Колежа, ще представят възможностите за наемане на работа в следващите месеци и години.
Срещата ще е полезна и за студентите и стажантите, които ще получат информация за болничните заведения и медико-диагностични центрове, за аптеките и аптечните складове, за социални институции от региона. Личните контакти с представители на потребителите на кадри ще дадат шанс на част от студентите за по-лесно намиране на работно място или сключване на договори като стипендианти.
Снимка: архив „Плевен за Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: