Пчеларството и медът отново вдъхновяват млади художници да развихрят фантазията си

03.12.2014 10:01

?????????????????

От 12 до 15 февруари 2015 г. в Плевен ще се проведе XIII-то Mеждународно изложение-договаряне “Пчеларство – Плевен 2015”. Изложението се организира от “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен под патронажа на Областна администрация – Плевен и Министерство на земеделието и горите. По традиция по време на изложението ще бъде аранжирана тематична изложба “Пчеларството – екология и плодородие, пчелният мед – здраве и дълголетие”. За целта “Партнерс експо” ООД и Областен пчеларски съюз – Плевен обявяват Mеждународен конкурс за детска рисунка и пластика на горепосочената тема.
Възрастовите групи са от 3 до 5 г., от 6 до 12 г. включително и от 13 до 16 г. включително. Всяко дете може да участва с максимум 2 рисунки и 1 пластика. Творбите се представят до 06.02.2015 г. в офиса на “Партнерс експо” ООД – България, 5800 Плевен, пл. “Възраждане” 1, стая 325. На гърба на всяка рисунка трябва да са написани – три имена, възраст, град, адрес, телефон за връзка и училище/школа. Рисунките трябва да са с размери до 35 см височина/50 см широчина. За пластиките няма дефиниран размер и е желателно да се изпращат в кутия.
Жури от специалисти и представители на съорганизаторите ще подбере най-добрите рисунки и пластики, които ще участват в изложбата съпътстваща форума. За най-добрите отличени творби са предвидени награди – грамоти и пчелен мед осигурени съответно от “Партнерс експо” ООД и от Областния пчеларски съюз – Плевен. Наградите ще бъдат връчени на церемония по време на изложението.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: