Десет чинара и едно кедрово дръвче украсяват вече двора на ЦДГ „Щурче“

30.11.2014 9:53

Десет чинара и едно кедрово дръвче украсяват вече двора на ЦДГ „Щурче“ в Плевен. Новите дръвчета бяха засадени в събота от представители на „Кастъмър кеър БГ“, като в инициативата се включи и зам.-кметът на община Плевен Дамянка Владимирова.

stur3
Директорът на детската градина Христинка Рангелова благодари от името на целия екип и на децата от „Щурче“ за жеста към детското заведение. С „Добре дошли“ гостите приветстваха и малчугани от детската градина, пременени в народни носии.
„Вярваме, че всички заедно можем да допринесем за опазването на околната среда. Смятаме, че с подобни инициатива правим нещо добро и красиво. Поверяваме грижата за дръвчета на децата от детска градина „Щурче“, заявиха представителите на „Кастъмър кеър БГ“.
„Радвам се, че станах част от тази хубава кампания. Смятам, че едно от важните неща, на които днес трябва да учим децата ни, е да пазят и да се грижат за околната среда“, сподели и Дамянка Владимирова.
Засаждането на кедровото дръвче беше поверена на зам.-кмета на Плевен, помощ оказаха и представители на фирмата, осигурила този подарък. Младият кедър вече има и първата си празнична украса. Новото иглолистно дръвче краси двора на детската градина редом с красива елха, която се намира в съседство. Тази елха също ни е подарък и беше посадена тук през 2008 година, разказа Христинка Рангелова.

stur1 stur2 stur3 stur4

#тагове:

НАЙ-НОВИ: