Инициативата „От студенти за студенти“ популяризира обучението в чужбина сред плевенските младежи

25.11.2014 17:04

Happy group of students

На 27 ноември, четвъртък, от 18 часа в Регионална библиотека „Христо Смирненски“ – Плевен ще се проведе инициативата на кариерно и образователно консултантските фирми UNIFY и „Vision For Education“ „От студенти за студенти“. Нейната цел е да помага на бъдещите студенти като ги насочва в началните стъпки към образованието в чужбина.
“Всичко, което знаем, знаем благодарение на нашия личен опит, който сме готови да споделим. Нашата работа не се ограничава само до успешния прием в университет – ние сме до нашите бъдещи студенти по време на целия им път до пристигането им в чужбина, като организираме множество срещи и мероприятия, за да ги запознаем с всеки един детайл покрай заминаването и установяването им в новата страна. Ние се отличаваме с личното си отношение към всеки един кандидат-студент, вярвайки че всеки ученик има собствен талант и личност, към които трябва да се подходи подобаващо. Именно затова много от нашите студенти ни възприемат като приятели“, споделят организаторите.
Срещайки се с „От студенти за студенти“ ще получите информация за тест за кариерно ориентиране; образователните системи в различните страни; топ университети и програми в Европа; необходими документи за кандидатстване и възможности за финансиране.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: