Откриха офиса на Агрион в Плевен

05.11.2014 15:17

На засилен интерес се радва офисът на компанията за управление на земеделски активи Агрион. Той бе официално открит в сряда, но дори и преди това собственици влизаха, за да попитат какво да правят със земята си. Дружеството се занимава с покупки и наемане на парцели в цялата страна независимо от тяхното местоположение и размер. Освен това прави замени и предоставя широк набор от безплатни консултации как да печелим от такива активи.

ag1
„Смятаме, че собствениците, наследниците, фермерите и всички, които приемат земята не само като актив, а като кауза, трябва да имат достъп до информация за пазара, за цените и за възможностите как земята да отговаря на техните финансови нужди, като в същото време се обработва и генерира добавена стойност. В нашите офиси всеки ще може да получи коректна оценка за земеделския си актив, напълно безплатно ще му съдействаме да разбере къде точно се намира, дали и от кого се обработва, има ли право на рента, как да я получи и т.н. Опирайки се на познанията си за пазара и на високата компетентност на нашия екип, Агрион предоставя безплатно и юридически и търговски консултации, може да сме полезни за бързото осребряване на даден актив и приключване на сделката. Само за 2 часа можем да ви отправим аргументирано предложение за покупко-продажба на земята, а когато става дума за наемане – предлагаме възможности за авансово изплащане на рентата.”, разказаха от компанията.

ag2
Компанията купува и идеални части от имоти, съдейства за управлението на наследствени земи. Агрион има офиси в 21 града в цялата страна и е първата в сферата на поземлените активи с професионално изградена мрежа от търговски точки. Основна задача на компанията е да работи за развитието на модерно и ефективно земеделие с висока добавена стойност. От фирмата са убедени, че земята трябва да следва естественото с предназначение и да се използва за земеделие и че те могат да са полезни на собствениците да реализират имота си, така че да им донесе желания финансов резултат.
На първата снимка: Николай Гаврилов, търговски директор на Агрион и Димитър Димитров, регионален мениджър за Северозападна България

#тагове:

НАЙ-НОВИ: