Излъчват трети мач на „Спартак“ по телевизията

22.10.2014 8:29

22.10.spartak

Важното гостуване на Спартак (Плевен) от предпоследния есенен кръг във Видин на местния Бдин ще бъде предавано по телевизия Канал 3, съобщава plevensport.eu. Прякото излъчване на двубоя ще започне от 15.00 часа на 2 ноември (неделя). Това ще бъде трети мач на „синьо-белите“, който софийската ТВ медия ще излъчва от началото на сезона. Припомняме, че от телевизията предаваха и ключовите домакински победи на плевенчани срещу Видима-Раковски (4:0) и срещу Етър (3:1), съответно от третия и деветия кръг.
От ТВ канала даваха пряко и една среща на тима на Бдин, а именно загубата на видинчани с 0:2 в шестия кръг при визитата им на Левски 2007.
Преди да се срещнат в дербито на 12-ия кръг, двата отбора трябва да „загреят“ с по-леките си противници в предстоящия 11-ти кръг. Тази неделя спартаковци ще посрещнат последния Ситомир (Никопол), а тимът от града на баба Вида ще приеме предпоследния Ботев (Козлодуй). Срещите са на 26 октомври от 14.30 часа.
В момента Спартак (Плевен) води в класирането с актив от 28 точки, а Бдин е трети с 21, което предвещава наистина интригуващо дерби след по-малко от две седмици.

#тагове:

НАЙ-НОВИ: