На 17 октомври отново – „Народен враг“ се завръща в Плевенската драма!

14.10.2014 16:04

17.01.dkt12

На 17 октомври от 19 часа започва новият сезон на един от най-успешните спектакли на Плевенската драма – „Народен враг“ от Хенрих Ибсен. След достойното представяне на Международния театрален фестивал „Варненско лято“ 2014, екипът отново ще въвлече зрителите в смелата битка на д-р Стокман – да казва истината в едно социално неприемливо общество! Какво му струва всичко това?..

1.06.dkt_
Текстът на Ибсен е писан през 1882г., а сякаш представя днешния ден, нашия живот тук и сега. Ще ни го разкажат младият и въздействащ Васил Читанов – в ролята на д-р Стокман, Адриан Филипов – Петер Стокман, негов брат – безкомпромисен в защитата на интересите на олигархията, и Веселин Плачков – още по убедителен в ролята на издателя Аслаксен, след участието му в политическата надпревара на изборите!

17.01.dkt8_
Красимира Кузманова е медийната хиена, която бързо сменя курса на поведение, притискана от силните на деня./Очакваме с интерес и дебюта й в голямото кино във филма „Лазар“на престижния фестивал „Берлинаре“ през февруари догодина!/ Сергей Константинов – правдив в ролята на Билинг, актьор за 2013-та на Плевенската драма, Камелия Хатиб – направила своя успешен дебют в ролята на Катрине Стокман, Евгени Дойчинов – излязъл като от филм на Дейвид Линч, и малкият Ален Филипов, който спечели сърцата на публиката завинаги.

17.01.dkt11
Така че, ако още не сте го гледали, направете го на 17 или на 29 октомври! „Народен враг“ от Ибсен под режисурата на младия Крис Шарков-рекордьор по номинации на миналогодишните награди на Съюза на артистите! А защо не и тази?..

#тагове:

НАЙ-НОВИ: