Сървайвърът Бърканичков донесе победата на „Левски“ над „Ювентус“

04.10.2014 10:52

4.10.levski

Точно изпълнена от Светослав Бърканичков дузпа реши спора в местното дерби на Община Левски между Левски 2007 и Ювентус (Малчика). Това информира plevensport.eu. Ветеранът в редиците на домакините вкара от 11-метров наказателен удар в 54-ата минута и донесе трите точки на своя тим.
След мача, обаче, гостите имаха сериозни претенции към отсъжданията на главния съдия Венцислав Кознички от Павликени, който показа много спорен втори жълт картон на Мариян Герашки в 43-ата минута, а малко преди това подмина и 100-процентова дузпа за Ювентус. Иначе, дербито премина доста вяло, със сравнително слаба игра от двата отбора. Независимо, че цяло второ полувреме тимът от Малчика игра с човек по-малко, те могат да съжаляват, че не взеха поне точка, тъй като доминираха и пропуснаха няколко много добри ситуации за изравняване.
Победата остави Левски 2007 в борбата за първите три места в класирането, като след кръга момчетата на Красимир Станчев и Петър Ванков са четвърти с актив от 16 точки. Независимо от поражението Ювентус все още са далеч от дъното, като с 10 точки заемат десетата позиция в подреждането. В следващия девети кръг, който ще се състои на 12 октомври (неделя) от 16.00 часа тимът от Малчика го чака много тежко домакинство срещу шестия Академик (Свищов), а Левски 2007 ще пътуват до съседния Павликени за среща с местния отбор, който е дванадесети.
Снимка: архив „Плевен за Плевен“

#тагове:

НАЙ-НОВИ: